Форумот на жени на ДОМ, по повод првомајските и велигденските празници организираше хуманитарна акција за помош на текстилните работнички кои беа најтешко погодени од корона кризата.

178862930 928040031095452 8493967159304499410 n

Пакетите со основни прехранбени продукти и средства за хигиена ги предадовме на граѓанското здружение Гласен текстилец кое ќе ги достави до социјално ранливата група жени кои имаат најголема потреба за помош.

Со солидарност и хуманост да градиме општество на еднакви можности, во кое никој нема да биде заборавен

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер:
Билјана Крстевска
тел. 071 344 544
e-mail: biljana.krstevska80@gmail.com

Социјални медиуми

Анкета