Соопштенија

ДОМ на годишно собрание на Европските Зелени во Белгија

2. Фотографија

Делегација од раководството на ДОМ во состав: Лилјана Поповска, Маја Морачанин, Христа Најданов, Ервин Реџепагиќ и Ана Угринска викендов учествува на годишното собрание на Европските Зелени, што се одржува во Антверпен, Белгија.

На тридневната сесија се говори за иднината на Европа, со нагласка на социјално-економските прашања, како и за улогата и подготовките на зелените партии за претстојните избори за Европскиот парламент, закажани за идната пролет.

Повеќе...

МОДОМ: Велосипедските патеки се за велосипеди, стоп за узурпација на јавниот простор

2. Фотографија

МОДОМ јавно реагира и прашува зошто на велосипедска патека е поставена автобуска постојка? Кој е одговорен и одобрува такви просторни решенија?

Повеќе...

ДОМ за една изборна единица без праг и за чист избирачки список

DOM zname

ДОМ е за една изборна единица без праг, со отворени листи и еднаков број жени и мажи на нив. За ова се залагаме со години, а сме дале и предлог на закон, кој бил одбиен во парламентот.

Повеќе...

Одбери јазик

mkendefrsqtrsr

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

 ул. Никола Вапцаров 18/1 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Лилјана Поповска  e-mail: liljana4@t-home.mk
тел: 02/5112-900 02/3224-150

Портпаролка: Маја Морачанин 

Социјални медиуми

Анкета