Зелената партија ДОМ на сите граѓани во Македонија им ја честита Новата 2021 година, со искрени желби за добро здравје, среќа и благосостојба.

Cestitka 01

2021 нека биде година на победа над корона пандемијата и надминување на здравствените и социо-економските последици од корона кризата. Обединети во различностите, заедно да продолжиме да градиме позелена, поправедна, европска иднина.

Среќни новогодишни и божиќни празници!