Зелената партија ДОМ, во соработка со Зелен Институт и холандската фондација Биро де Хилинг, организираше онлајн обука на тема “Приспособување кон алтернативен начин на партиска комуникација и активизам”. Предавач беше Огнен Јанески кој го истакна значењето на онлајн платформите и социјалните мрежи во комуникацијата со граѓаните. На обуката учествуваа преку шеесет активисти на ДОМ, како и Ане де Бер-директор на Биро де Хилинг и Трушке Смитс од холандските Зелени.

101561575 279242226554685 7118264546241806336 n

На почетокот на настанот се одржа координативен состанок на Централниот изборен штаб со регионалните и локалните изборни штабови на ДОМ, на кој беа презентирани организациската структура и насоките за спроведување на предизборната кампања, во контекст на целосно почитување на мерките за заштита од коронавирусот.

Одбери јазик

mkendefrsqtrsrnl

Пребарување

Контакт

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА - ДОМ 

ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон 02/5112-900

Фах.        02/5112-900

e-mail: dommakedonija@yahoo.com

Претседателка: Маја Морачанин  
e-mail: m.morachanin@yahoo.com
тел: 02/5112-900 02/3224-150 

Социјални медиуми

Анкета